LED Butiksbelysning er godt og effektfuldt

LED i detail butik

LED butiksbelysning viser produkterne i deres bedste farver

Belysningen i butikken skal vise produkterne fra deres bedste side og i deres flotteste farver. Light Group leverer især LED spots til butikker, fordi de kan rettes imod varen og holde fokus på den. Her er lysets farvegengivelse central for præsentationen af produktet, og strømforbruget er vigtig, fordi butiksbelysning kræver meget lys. Vores produkter er især valgt efter disse egenskaber samt deres meget lange levetid.

 

Løsninger til LED butiksbelysning

Light Group tilbyder forskellige løsninger til butiksbelysning:

  • LED tracklight er LED spots, som er monteret i en skinne. De enkelte spots kan belyse hver deres produkt.
  • LED highbay: industrilamper der har dobbelt så lang levetid som traditionelle lyskilder og samtidig udskiller mindre varme.
  • LED facadelys: nyttig til butiksfacader – kan fås i alle farver, og programmeres til automatisk at variere mellem forskellige lyskombinationer.

Velorbis Copenhagen er et eksempel på vores arbejde med butiksbelysning, som vi er stolte af. Du velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon: 70 70 55 55 eller mail: info@lightgroup.dk

 

Kontor og lager belyser vi også

Kontor og lager er en almindelig del af en butik, så når du overvejer en ny butiksbelysning, så tænk også på LED belysning til disse lokaler. Det kan næsten altid betale sig at skifte belysningen i dem til LED, for LED bruger meget mindre strøm til den samme belysning. Hvis I bruger rør til belysningen, så kan vi i mange tilfælde bevare de eksisterende lamper og blot skifte rørene ud med LED rør. De giver både mere og bedre lys for pengene, og de lyser i mange år. I det hele taget skal du ikke forvente vedligehold på jeres LED belysning de første fire til fem år, for levetiden på vores LED er imponerende i forhold til alternativerne.