Kælderbelysning

Gør kældere til en bedre oplevelse med LED lys

Hvem kender ikke til den lette gysen, når vi skal ned i en mørk og skummel kælder med vores cykel eller for at hente ekstra stole i vores kælderrum? Mørke kældre er en ofte benyttet effekt til at opbygge den uhyggelige stemning i gyser-film, men kælderen behøver ikke at være en dunkel og trist oplevelse, i hvert fald ikke hvis du vælger den rigtige kælderbelysning.

LED kælderbelysning – den energirigtige løsning

LED belysning vinder frem, dels på grund af det lave energiforbrug, og dels på grund lyskvaliteten. Før blev lyskvaliteten ellers betragtet som et problem, men teknologien har nu udviklet sig i sådan en grad, at det kan betragtes som en styrke ved LED lys. Dette giver sig særligt til kende i forhold til kælderbelysning.

Lightgroup leverer professionel teknologi og rådgivning

Vi beskæftiger os med at levere løsninger til mange forskellige slags rum, og har en bred vifte løsninger og ekspertise. Vi leverer primært lys til professionelle, som energirådgivere og installatører. Vi er selv teknikere og er til rådighed, hvis du har spørgsmål om tekniske detaljer og installationsvejledning. Hvis du er privat kunde, har vi et stort netværk af installatører, som kan foretage opsætningen af kælderbelysning.

Kontakt os på 70 70 55 55 eller info@lightgroup.dk for mere information og rådgivning om LED kælderbelysning.