Kontorbelysning med LED paneler

 

Stabil belysning er vigtig på kontoret, for her kræver arbejdet koncentration og fokus. LED paneler er i dag ideelle på et kontor, fordi de giver et behageligt lys, og fordi de aldrig flimrer eller blinker. Desuden lyser de stabilt i mange år, så der er meget få forstyrrelser i forbindelse med vedligehold af kontorbelysningen.

Optimal kontorbelysning er LED paneler

Vi bruger LED paneler i de fleste af de belysningsløsninger, vi har lavet til kontorer, fordi de passer godt over et skrivebord af mange grunde. Primært giver de en jævn og rolig belysning, og de fordeler lyset godt over hele kontoret. Det hjælper på koncentrationen og giver et behageligt arbejdsmiljø. Lysets farve på kontoret vælger vi typisk til at være såkaldt varm hvid, hvilket er næsten identisk med den farve en glødepære gav. Det er en naturlig indendørs belysning, og den får folk til at føle sig vel til mode. Desuden giver panelerne meget lys. LED lamper giver generelt godt med lys i forhold til strømforbruget, men paneler er faktisk noget af det LED lys, som yder allerbedst.

Økonomisk set er LED panelerne også gode. De er forholdsvist billige, og de bruger meget lidt strøm for at yde den samme belysning. Desuden er de hurtige og enkle at montere på de fleste kontorer. På mange kontorer er loftet samlet af 60×60 cm plader, og det gør det let og hurtigt at montere LED paneler af samme størrelse. Men panelerne er også enkle at montere i en ramme på kontorer, hvor loftet ikke er opbygget på den måde. Vedligeholdelsen af LED panelerne er en helt særlig besparelse – for der er ikke nogen. Det bidrager til roen på kontoret.

Vi foreslår LED paneler som kontorbelysning

Vi er ikke religiøse omkring paneler på kontoret. Hvis noget skal fremhæves, så er en LED spot en fin løsning. Her er vores grunde til at vælge LED paneler til kontorbelysning på kort form:

  • Rolig belysning og dermed koncentration
  • Hurtig montering og lang levetid
  • God økonomi

Vi har lagt nogle af vores løsninger på sitet som cases ved tilfredse kunder.

Vores produkter til kontorbelysning

Vi vælger altid produkterne efter en samtale og en analyse af jeres kontor, og vores centrale produkter til kontorbelysning er:

Vi rådgiver om det bedste valg i netop din situation, så I får den bedste lyskvalitet. Derfor laver vi en behovsanalyse på jeres kontorbelysning og regner på både nuværende og ønskede lyskilde.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 55 55 eller på mail info@lightgroup.dk.