Kvikmarkens Privatskole får LED belysning

Børns læring kræver lys og et sundt klima

Kvikmarkens Privatskole har faglighed som et af sine bærende elementer, og godt lys er derfor meget vigtigt for børnene. Moderne LED lys lever helt op til det krav. Ansvarlighed er et andet af skolens bærende elementer, og af hensyn til klimaet skal den nye belysning derfor give mest muligt lys for hver kwh, da det er lig med mindre CO2 i atmosfæren. Light Group har leveret LED paneler på kun 25 watt, hvilket både reducerer CO2 udledningen og giver Kvikmarkens Privatskole store driftsbesparelser fremover. LED panelerne fra Light Group har meget lang levetid og stort set ingen vedligeholdelse.

LED på Kvikmarkens Privatskole

Jesper Thomsen fra Light Group har valgt løsningen, og han forklarer:
“Kvikmarkens Privatskole var udfordret på deres belysning generelt, og desuden ønskede de driftsbesparelser samt et bedre miljø at arbejde i. Alle punkter har vi indfriet med vores stærke LED panel løsning. Siden implementeringen af det nye LED lys har der været kæmpe tilfredshed fra både elever og lærere, der mærker forskellen dagligt.

 

Anvendte LED produkter ved Kvikmarkens Privatskole:

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Kvikmarkens Privatskole, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk.