Skoda’s værksted i Brøndby bliver godt oplyst med LED

LED armatur skoda brønshøj

Godt lys til godt arbejdet

Skoda Brøndby har travlt og har i den anledning fået endnu et stort nyrenoveret værksted. Fordi der er mange hulrum i en bil, er det almindeligt, at mekanikere bærer pandelamper under arbejdet, men med den nye LED belysning fra Light Group er det ikke nødvendigt mere. Light Group designede en løsning, hvor armaturer med to LED T8 rør oplyser værkstedets to store haller. De fleste af armaturerne er monteret under loftet, og en del af væggene er også forsynet med armaturer. På den måde bliver bilerne også oplyst på de sider, som vender ind imod væggen. Værkstedets kontor er derimod oplyst med LED paneler, som har et blødere lys.

LED armatur skoda brønshøj

Jesper Thomsen fra Light Group har fundet løsningen, og han forklarer:
“Hele værkstedet skal være maksimalt oplyst, og der skal også lys helt ind i de hulrum i bilerne, hvor mekanikerne arbejder. Derfor placerede vi selvfølgelig største delen af armaturerne i loftet for at få hele værkstedet oplyst, og vi supplerede dem med armaturer på væggene, så lyset nu kommer ind i hver krog.”

Anvendte LED produkter ved Skoda Brøndby:

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Skoda Brøndby, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk.