Et LED panel giver meget og stabilt lys

LED paneler

LED paneler giver meget stabilt lys for en lille regning, og derfor bliver de brugt mange steder. Kontorer og institutioner er klassikere, men panelerne er også fine i kælderlokaler, mødelokaler, gangarealer, skoler og mange flere steder.

 

LED paneler passer til store store flader

Et LED panel giver typisk over 135 lumen for hver Watt det bruger. Det er rigtig meget lys for pengene, og vi leder hele tide efter paneler, der giver endnu mere. Derfor kan du være sikker på en god og billig oplysning af dine lokaler, når vi foreslår, at du vælger LED paneler. Det er vigtigt, når det er store arealer, du skal have lyst op. Lyset fra panelerne er også rigtig flot idag, og deres farvegengivelse sikrer, at de giver dig et stabilt og behageligt indelys. Det er vigtigt for koncentrationen, og det er da også derfor, at LED paneler er så populære i kontorer, skoler og andre institutioner. 

Vores LED paneler deler sig i to grupper. En del af panelerne indgår i loftbeklædningen, fordi de er 60×60 cm, hvilket passer med loftbeklædningen i mange lokaler. En anden gruppe er de nedhængte armatur. Vi har også LED paneler som er dæmpbare og kan integreres med dagslysstyringer såsom Dali og KNX.

 

Miljø og regning taler for LED paneler

Fordi LED og især LED paneler bruger så lidt strøm til at lave godt lys, så står du her med en meget fin løsning for både miljøet og el-regningen. Men paneler er også noget af den mest praktiske og stabile LED belysning, du kan anskaffe. Derfor sparer du også penge på monteringen, og vedligehold er der ikke noget af de første mange år. Du efterser panelerne visuelt og rengør dem eventuelt med en tør klud en gang om året. Der er de altså også gode for pengepungen, og fordi de holder i mange år, så er de også på det punkt gode for miljøet.

 

Godt udvalg i LED paneler

Vi leder altid efter LED paneler med nye og bedre egnskaber, for du har brug for en belysning, der er lidt anderledes end alle vores andre løsninger. På sitet her præsenterer vi nogle af de LED paneler vi tit arbejder med, og vi glæder os til, at du ringer på telefon 70 70 55 55 eller sender en mail til info@lightgroup.dk. Vi har altid tid til en snak om LED.