Parkbelysning

driving range i smørum golfklub

 

 

 

 

 

 

 

 

EN OPLYST PARK SKABER EN HYGGELIG OG TRYG STEMNING

Findes der noget hyggeligere end at spadsere gennem en park om aftenen? Hvis den er ordentligt oplyst af parklamper vel at mærke. For en mørk park kan skabe utryghed blandt parkens gæster. Det er derfor vigtigt at parken er oplyst. For at skabe tryghed og for at skabe en hyggelig atmosfære i aftentimerne.

DET STØRSTE UDVALG OG MARKEDETS BEDSTE PRODUKTER HOS LIGHT GROUP

Hos Light Group forhandler vi nogle af markedets bedste produkter inden for park- og stibelysning og du kan altid være sikker på, at kvaliteten af vores produkter er helt i top. Med parkbelysning fra Light Group vil din park blive omdannet til en veloplyst og unik oase i mørket. I vores sortiment finder du et stort udvalg af gadelamper, der kan benyttes til oplysning af parker og i ligeså høj grad kan benyttes til belysning af veje. Vejbelysning kan du læse mere om.

PARKBELYSNING MED LED LAMPER

LED gadelamper er særligt hensigtsmæssige til oplysning af større områder f.eks. parker, idet de er mere energivenlige end traditionelle gadelamper og samtidigt afgiver langt mindre varme. 4 gode grunde til at benytte LED park belysning:

  • LED er energi- og miljøvenligt. Med LED belysning reduceres CO2-udledningen. Modsat sparepærer indeholder LED lamper ikke kviksølv, som er sundhedsskadeligt. Samtidig har LED tilsvarende eller bedre energiforbrug end sparepærer. Faktisk kan LED nedsætte energiforbruget med 50-80% i forhold til normale pærer.
  • Der er længere levetid på lamperne. LED parkbelysning kan levere op til 100.000 timers belysning.
  • LED parklamper er meget holdbare, og kan modstå alle slags vejrforhold.
  • På grund af det lave energiforbrug og den længere levetid på LED parklys får du en økonomisk fordelagtig løsning.

Du kan læse mere om udendørsbelysning LED og LED gadelamper her

Hos Light Group er vi lagerførende i 90% af vores sortiment og kan levere i hele Danmark fra dag til dag. Vores store lager betyder at vi kan levere dine varer hurtigt, så du kan komme i gang med dit projekt hurtigst muligt. Light Group leverer kvalitets LED belysning, og har som målsætning at tilsikre både at gavne miljø og kundernes økonomi. Hvis du ønsker mere information eller vejledning omkring parkbelysning, er du velkommen til at kontakte Light Group på telefon 70 70 55 55 – vores dygtige konsulenter vil hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.