Trappebelysning

LED ved Pandora

FÅ EN SMART BELYSNINGSLØSNING

En trappeopgang kan nemt virke skummel, når den mangler den rigtige belysning. Omvendt kan det blive en meget smart måde at oplyse hele bygningen med en diskret lyskilde, hvis mulighederne for trappebelysning bliver udnyttet rigtigt. I Light Group er vi eksperter i kontor- og industribelysning og kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til jer eller jeres kunde.

VI SØRGER FOR HELE PROCESSEN FREM MOD EN BEDRE LED TRAPPEBELYSNING

Vi har været belysningskonsulent på mange omfattende opgaver og udarbejder LED belysningsløsninger til kontorer, butikker, skoler, hoteller, fabrikker, sportshaller og udendørs arealer. Når vi får opgaven, tager vi os af hele processen fra rådgivning og beregning af besparelser til forhandling med installatør og har et stort netværk af forhandlere og installatører som vi gerne anbefaler. Vi klarer både opsætning af ny belysning og udskiftning af traditionel belysning med en LED løsning.

FÅ DET LAVEST MULIGE ENERGIFORBRUG MED LED BELYSNING

Med energirigtig LED belysning er der en del penge at spare, da energiforbruget nedsættes med op til 80 procent. Dette kan være meget relevant for virksomheder, hvor belysningen er tændt mange timer om dagen, og helt konkret mærkes i budgettet. Vi holder til i Herlev, men rykker ud i hele København og omegn.

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende trappebelysning LED på telefon 70 70 55 55 eller info@lightgroup.dk, vi kommer gerne med et udspil til den helt rigtige LED belysningsløsning.