LED lysskinner er en fleksibel løsning

LED Lysskinner tracklight

 

LED lysskinner gør det let at justere butiksbelysningen

LED lyskilder monteret i skinner er en god og fleksibel løsning som butiksbelysning, og den fungerer også fint som fx kontorbelysning og i en reception. Skinnerne er nemlig enkle at montere, og det er hurtigt at sætte de rette lamper op i dem. Desuden er det let at flytte LED lamperne og justerer dem, så de sidder helt rigtigt. Det er typisk spots, man monterer i lysskinner. De skal fx belyse jeres produkter fra den helt rigtige vinkel og med det helt rigtige lys, så produkterne viser sig fra deres bedste side. Derfor er lysskinnernes fleksibilitet afgørende.

LED tracklights til skinner leverer vi med hvidt lys i 3000 Kelvin og 4000 Kelvin, og farvegengivelsen er fornem. Flere af lamperne har variabel spredning af lyset, og vi har også et solidt udvalg i lamper med fast spredning. Flere af modellerne er desuden vandtætte. LED lyskinnerne kan monteres i mange forskellige materialer, og de leveres med beslag til monteringen. LED lysskinner fra Light Group er på 12 Volt, og de kræver en strømforsyning, som vi også leverer.

 

Rådgivning om LED lysskinner

De rette lysskinner og lamper for jer afhænger af jeres behov, og da der er mange modeller af tracklights og individuelle spots, rådgiver vi gerne. Vi analyserer jeres behov og finder den bedste løsning til det. I får altid en løsning, som er billig i drift, for vi er altid på udkig efter de nyeste og mest optimale LED belysninger. Vores LED lamper er altid energieffektive, og de har typisk en levetid på omkring 50.000 brændetimer. Derfor er de altid det rigtige valg i forhold til effektivitet, miljø og økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid klar på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.