Hvorfor LED?

Giver jer en mere ansvarlig profil udadtil.

Et bedre arbejdsmiljø

Der findes ingen alternativer til belysning, der giver energibesparelser i samme grad som LED. Løsninger indenfor LED belysning gør at virksomheder kan spare minimum 50 % og nogle gange op til 70-80 % på regningen til lyset.

Med LED belysning, så hjælper man også med at reducere CO2-udledningen, hvilket giver jer en mere ansvarlig profil udadtil (Grøn Profil stempel på belysningen).

LED lys giver også et bedre arbejdsmiljø, da det er en rolig og stabil lyskilde. Der er således ikke flimren som på traditionelle lysstofrør af forskellige arter.

Derfor er LED den bedste formular for økonomisk gevinst med energi besparelser og god samvittighed overfor miljøet.

Kontakt os

På nedenstående formular, så laver vi en helt gratis evaluering af hvordan I kan få de bedste lys og samtidig spare en masse penge på elregningen.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 55 55 eller på mail info@lightgroup.dk

Energibesparelser i industrien

Når det kommer til industri, er lyset i gennemsnit tændt i mange flere timer i døgnet, end hvad man ser andre steder. Det kan være en nødvendighed, men det er ikke nødvendigt at vælge en energiløsning, der ikke får det maksimale ud af den energi der bruges.

Med LED er der ikke kun fordele ved besparelserne, men I får også et mere stabilt lys, hvor I kan vælge den farvetemperatur, der passer bedst til jer. For eksempel kan et hvidere lys give samme fornemmelse som ved dagslys, hvilket gør jer friskere og mere klare i hovedet.

Tag et kig på vores udvalg af produkter, og se hvilke, der passer bedst til jeres behov.

Vi leverer service på højeste niveau

Hos Light Group fungerer vi i det daglige som grossistled, til el-installatører i hele landet, vi importerer direkte fra fabrikker i hele verden.

Vi er meget opsatte på at sikkerheden og kvaliteten er i top, så vores oversøiske ingeniører besøger og kontrollerer hver enkelt samarbejdspartner. Alle danske standarder skal overholdes og det er vores førsteprioritet.

Udover sikkerhed og kvalitet så er effektivitet også en vigtig prioritet. Vi prøver alt hvad vi kan at få varerne til vores kunder hurtigst muligt, men i disse tider kan der desværre forekomme forsinkelser. Derfor har vi også meget på lager så vi kan servicere vores kunder bedst muligt. Ring og hør nærmere om vores lagerbeholdning. Vi er lagerførende i 80% af vores sortiment og det er derfor, at vores kunder kan få deres varer med hurtig levering, så de hurtigt kan komme i gang med at blive energibesparende.