Belysningskonsulent

LED lys giver mange muligheder for belysning.

Belysningskonsulent til LED belysning

Light Group sikrer dig en belysningskonsulent og et vellykket LED-projekt. LED lys giver mange muligheder for belysning, og I skal have det rette lys i de rette mængder på de rette steder. Desuden skal I vide, at jeres investering i LED belysning tjener sig hjem, og hvor hurtigt det sker. Når du ringer, finder vi sammen ud af, hvor meget i bruger lyset i de forskelige rum, for hvis I bruger lidt mere på LED lamperne, så leverer de mere lys for hver Watt. Vi har telefon: 70 70 55 55.

Vi arbejder kun med LED belysning, og vi har erfaringer fra projekter som:

Kontakt os

På nedenstående formular, så laver vi en helt gratis evaluering af hvordan I kan få de bedste lys og samtidig spare en masse penge på elregningen.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 55 55 eller på mail info@lightgroup.dk

En belysningskonsulent giver besparelser

Den beregnede besparelse på LED belysning er overraskende stor, men den udmønter sig i virkeligheden, hvis projektet bliver sat rigtigt sammen. Vi har sikret følgende besparelser:

Installatøren skal vælges med omhu

En dygtig installatør er også en forudsætning for, at projektet giver jer det rette lys og den beregnede besparelse. Derfor handler vores arbejde som konsulenter også om at vælge jer en kvalificeret installatør. Efter et årti i LED-branchen samarbejder vi idag med et velkvalificeret netværk af installatører, som har hver deres speciale. Vi går ikke på kompromis, og det lever vi af.

Rådgivning om LED-belysning og finansiering

Betalingen for LED installationen kan vi også rådgive om, for vi har indblik i: