CaseStory

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital

Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet og reducere energiforbruget. Lightgroup opsatte energieffektive LED-paneler, der blev integreret i de eksisterende skinner i loftet. Dette moderniserede belysningen og gav væsentlige energibesparelser.

De nye LED-paneler reducerede energiforbruget fra 55 watt plus 20% overhead til 25 watt per lampe, forbedrede lyskvaliteten markant, og sænkede hospitalets energiudgifter. 

I forbindelse med opgraderingen blev også en travl operationsgang på Bispebjerg Hospital udstyret med nye LED-paneler. Disse blev også integreret i de eksisterende loftkonstruktioner og tilkoblet 1-10 volt drivere, så de problemfrit kunne anvende den eksisterende lysdæmpning, der stadig fungerer effektivt.

På grund af den høje daglige aktivitet på operationsgangen, besluttede Lightgroup i samarbejde med hospitalet, at udføre installationen på en lørdag for at minimere forstyrrelser og påvirkning af hospitalets drift.

Lightgroups løsning på Bispebjerg Hospital demonstrerer vores kapacitet til at levere tilpassede løsninger, der opfylder kundens behov og bidrager til miljøet. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i mål.

Anvendte LED produkter:
  • LED Panel Sidelight, 3-3500k

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »

Daugaard Biler A/S i Søborg

Daugaard Biler A/S i Søborg har mange brændetimer på deres belysning, og på et presset bilmarked gælder det om at holde driftsomkostningerne nede. Derfor tog Daugaard Biler A/S kontakt til Light Group for at høre…

Læs mere »