CaseStory

Daugaard Biler A/S i Søborg

Markant besparelse på lys regningen i biludstillingen

Daugaard Biler A/S i Søborg har mange brændetimer på deres belysning, og på et presset bilmarked gælder det om at holde driftsomkostningerne nede. Derfor tog Daugaard Biler A/S kontakt til Light Group for at høre, hvilke muligheder LED belysning gav for besparelser.

Daugaard Biler A/S havde armaturer med lysstofrør 36W og 56W i deres værksteder i København Ø og i Søborg, som de gerne ville skifte til LED belysning. Forudsætningen var et investeringen skulle betale sig tilbage i form af mindre udgifter til el. Desuden ville de gerne have skiftet belysningen i deres udstilling på Rovsinggade, fordi butikkens 160W halogener tit gik i stykker. Udskiftningen var meget dyr, da det krævede lift og ekstern elektriker.

Vi lavede en løsning med LED rør, som betød, at strømforbruget i de enkelte armaturer blev halveret. Desuden har denne belysning en meget lang levetid. Løsningen krævede, at armaturerne blev bygget om. I udstillingen blev løsningen en 55W downlight, der passede i samme udskæring som de lamper, de nye LED lamper skulle erstatte.

Udover et væsentlig mindre watt forbrug betyder den lange levetid og Light Groups garanti, at vedligeholdelsesomkostninger stort set er væk. Investeringen er betalt tilbage i form af mindre energiforbrug i løbet af 3 år. Med en levetid på 50.000 timer på LED belysningen, bliver det en meget god investering.

Anvendte LED produkter:
  • T8 LED rør på 150 cm og 24 W
  • T8 LED rør på 120 cm og 18W
  • LED downlight Ø185 og 55 W
  • LED logo skilt

Dansk Bygningskontrol i Hvidovre

Dansk Bygningskontrol ønskede forbedret belysning på deres 400m2 store lager i Hvidovre. Den gamle belysning bestod af armaturer med lysstofrør og armaturerne sad i 7 meters højde, hvilket gav store udfordringer…

Læs mere »

CPH West i Ballerup

CPH West afholdte ‘grøn dag’, hvor der blev arbejdet med miljø og energibesparelser. Light Group deltog i en workshop, hvor fokus var på omkostninger og grønt aftryk. Målet for CPH West var en grønnere virksomhedsprofil…

Læs mere »

Kongestensgaarden ved Røsnæs

Kongestengaarden Opformering beskæftiger sig med opdræt af svin. Deres faciliteter og installationer belastes hårdt på grund af arbejdsmiljøet. De stiller derfor høje krav til kvaliteten af det udstyr de bruger. Udfordringen var at kunne tilbyde en lysinstallation…

Læs mere »

Bo Bedst i Roskilde

Bo Bedst ønskede at reducere omkostningerne til lys i deres butik i Roskilde. Butikken var monteret med skinnespots 70W. Bo Bedst ønskede også, at den nye belysning kunne skabe større fokus på deres udstillede produkter.

Læs mere »