CaseStory

Daugaard Biler A/S i Søborg

Markant besparelse på lys regningen i biludstillingen

Daugaard Biler A/S i Søborg har mange brændetimer på deres belysning, og på et presset bilmarked gælder det om at holde driftsomkostningerne nede. Derfor tog Daugaard Biler A/S kontakt til Light Group for at høre, hvilke muligheder LED belysning gav for besparelser.

Daugaard Biler A/S havde armaturer med lysstofrør 36W og 56W i deres værksteder i København Ø og i Søborg, som de gerne ville skifte til LED belysning. Forudsætningen var et investeringen skulle betale sig tilbage i form af mindre udgifter til el. Desuden ville de gerne have skiftet belysningen i deres udstilling på Rovsinggade, fordi butikkens 160W halogener tit gik i stykker. Udskiftningen var meget dyr, da det krævede lift og ekstern elektriker.

Vi lavede en løsning med LED rør, som betød, at strømforbruget i de enkelte armaturer blev halveret. Desuden har denne belysning en meget lang levetid. Løsningen krævede, at armaturerne blev bygget om. I udstillingen blev løsningen en 55W downlight, der passede i samme udskæring som de lamper, de nye LED lamper skulle erstatte.

Udover et væsentlig mindre watt forbrug betyder den lange levetid og Light Groups garanti, at vedligeholdelsesomkostninger stort set er væk. Investeringen er betalt tilbage i form af mindre energiforbrug i løbet af 3 år. Med en levetid på 50.000 timer på LED belysningen, bliver det en meget god investering.

Anvendte LED produkter:
  • T8 LED rør på 150 cm og 24 W
  • T8 LED rør på 120 cm og 18W
  • LED downlight Ø185 og 55 W
  • LED logo skilt

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »