CaseStory

Pandora i Glostrup

Markant EL-besparelse og grøn virksomhedsprofil

Pandora ønskede at reducere deres driftsomkostninger til belysning i receptionen og på gange og kontorer, men uden at gå på kompromis med farvegengivelsen. Light Group erstattede de eksisterende 20 W og 35 W halogenpærer med MR16 4x1W med DALI driver til justering af lysstyrke. På kontorerne faldt valget på LED panel 60x60cm. Efter en meget grundig vurdering af det nye LED lys, blev det godkendt af medarbejderne.

Pandora har nu reduceret elforbruget med 70 % til belysning, og de sparer desuden på vedligeholdelse, da de nye LED lamper holder meget længere end halogenlamperne. Varmeudviklingen fra lyskilderne er desuden væsentligt mindre, hvilket sparer på udluftningen af ejendommen.

Anvendte LED produkter ved Skoda Brøndby:
  • MR16 LED spot 4×1 Watt
  • LED panel 60x60cm

Du kan kontakte Light Groups luskonsulenter på telefon: 70 70 55 55

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »