CaseStory

Kvikmarkens Privatskole

Børns læring kræver lys og et sundt klima

Kvikmarkens Privatskole har faglighed som et af sine bærende elementer, og godt lys er derfor meget vigtigt for børnene. Moderne LED lys lever helt op til det krav. Ansvarlighed er et andet af skolens bærende elementer, og af hensyn til klimaet skal den nye belysning derfor give mest muligt lys for hver kwh, da det er lig med mindre CO2 i atmosfæren. Light Group har leveret LED paneler på kun 25 watt, hvilket både reducerer CO2 udledningen og giver Kvikmarkens Privatskole store driftsbesparelser fremover. LED panelerne fra Light Group har meget lang levetid og stort set ingen vedligeholdelse.

Jesper Thomsen fra Light Group har valgt løsningen, og han forklarer:
“Kvikmarkens Privatskole var udfordret på deres belysning generelt, og desuden ønskede de driftsbesparelser samt et bedre miljø at arbejde i. Alle punkter har vi indfriet med vores stærke LED panel løsning. Siden implementeringen af det nye LED lys har der været kæmpe tilfredshed fra både elever og lærere, der mærker forskellen dagligt.”

Anvendte LED produkter ved Kvikmarkens Privatskole:
  • LED paneler på 600×600 mm på gange og i klasselokaler. Panelerne leverer 3300 lumen og bruger 25 Watt.
  • LED paneler på 1200×30 mm. Dette panelet leverer også 3300 lumen og bruger 25 Watt.

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Kvikmarkens Privatskole, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »