CaseStory

Velorbis Copenhagen

Perfekt lys giver fokus på produkterne

Velorbis er et livstilsbrand, som satser på gode og klassiske cykler. Velorbis har egen Concept Store midt i København. Derfor skal cyklerne præsenteres fornemt, og det kræver, at både indretning, markedsføring og lys er i top. Light Group foreslog derfor en løsning med tracklights og justerbare spots. På den måde kan lyset fokuseres på de enkelte produkter i samspil med resten af butikken, som er en stilfuld baggrund for dem.

Jesper Thomsen fra Light Group fortæller om projektet:
“Lyset fremhæver cyklerne flot, og det er vigtigt, da Velorbis har arbejdet målrettet på at fritlægge murværket i butikken, så lokalet er en stilren baggrund for cyklerne. Men det er cyklerne, der skal ses, og det sørger lyset for.”

Anvendte LED produkter:
  • LED Track Light med variabel belysningsvinklen mellem 10 og 60 grader. De har farve 3000 K og leverer 3850 lm med 35 W.
  • LED Track light med fast belysningsvinkel. De har farve 3000 K og lever 3300 lm med 30 W.

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Velorbis Copenhagen, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk.

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »