CaseStory

Dansk Bygningskontrol i Hvidovre

Markant EL-besparelse og langt mindre vedligehold

Dansk Bygningskontrol ønskede forbedret belysning på deres 400m2 store lager i Hvidovre. Den gamle belysning bestod af armaturer med lysstofrør og armaturerne sad i 7 meters højde, hvilket gav store udfordringer, når defekte rør skulle udskiftes.

Light Group udførte lysberegninger på Dansk Bygningskontrols lager og kom frem til, at LED højlager armaturer var den rigtige løsning. Med denne løsning kunne man halvere antallet af armaturer og stadig opnå et bedre lys. Løsningen gav endvidere en reducering i watt forbruget på 75%.

En meget væsentlig parameter for Dansk Bygningskontrol var den lange levetid på LED lyskilderne, som ville spare dem både tid og penge i forhold til den meget hyppige udskiftning af de oprindelige lysstofrør, de havde levet med.

Anvendte LED produkter:
  • LED højlager armaturer 56W og 28W

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »