CaseStory

Garant – Ålholm Tæpper i Valby

Bedre lys og store besparelser

Garant – Ålholm Tæpper var i markedet efter ny belysning, men var i første omgang skeptiske over for LED. De sammenlignede LED med el-spare pærer, som de syntes gav et mærkeligt lys. Ålholm Tæpper sælger tæpper i mange forskellige farver, og derfor er det vigtigt, at lyset gengiver de nuancerne i deres sortiment meget præcist.

Light Group var overbevist om, at LED lys var den rigtige løsning og tilbød en prøveopsætning. Denne blev hurtigt godkendt og projektet sat i gang. Udskiftning af gamle lyskilder i eksisterende armaturer og opsætning af helt nye LED armaturer blev den endelige løsning.

Garant Ålholm Tæpper har nu fået den ønskede lysmængde og lyskvalitet og har endvidere sparet 55% på elforbruget til lys.

Anvendte LED produkter:
  • LED spots
  • LED paneler
  • LED rør

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »