CaseStory

TOP TOY i Greve

Stor EL-besparelse og næsten ingen vedligeholdelse

TOP TOY ønskede bedre lys, mindre vedligehold og en stor reducering i elforbruget på deres 60.000m2 store distributionscenter i Greve. Montagen var den store udfordring, idet den de fleste steder foregik i 15 meters højde og inde over transportbånd og lignende.

Light Groups gode samarbejde med SEAS-NVE førte til at vi vandt hovedentreprisen på leverancen og montagen af LED belysning på TOP TOY’s distributionscenter i Greve. 2000 stk. armaturer og 4000 rør skulle skiftes og Light Group valgte en underleverandør til montagen. Under projektledelse fra Light Group blev det daglige arbejde koordineret. Installatøren havde fast 3 mand på i 4 måneder fulgt op af 4 ugers specialistarbejde i forbindelse med lysstyring og tavlearbejde.

Hele centeret er i dag dagslysreguleret således, at de nye LED lyskilder dæmpes, når der er tilstrækkeligt dagslys, og Alle TOP TOY’s ønsker til den nye belysning, er blevet opfyldt.

Anvendte LED produkter
  • LED T8 armatur
  • LED rør

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »