CaseStory

Kongestensgaarden ved Røsnæs

Lang levetid og markant lavere EL forbrug

Kongestengaarden Opformering beskæftiger sig med opdræt af svin. Deres faciliteter og installationer belastes hårdt på grund af arbejdsmiljøet. De stiller derfor høje krav til kvaliteten af det udstyr de bruger. Udfordringen var at kunne tilbyde en lysinstallation, som under voldsom miljømæssig påvirkning kunne præstere længere levetid og mindre tab af lysniveau i levetiden. Endvidere ønskede Kongestengaarden at reducere energiforbruget.

Light Group monterede LED T8 armaturer med tilhørende LED rør. Et kraftigt og rengøringsvenligt armatur med lang levetid. Løsningen har på alle måder levet op til ønsker og forventninger. Der spares bl.a. 105KWh årligt, hvilket medførte en tilbagebetalingstid på bare 17 måneder.

Anvendte LED produkter:
  • LED T8 armatur IP65
  • LED rør

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »