CaseStory

NEXT i Ballerup

Markant lavere EL forbrug og grøn virksomhedsprofil

CPH West som i dag hedder NEXT afholdte ‘grøn dag’, hvor der blev arbejdet med miljø og energibesparelser. Light Group deltog i en workshop, hvor fokus var på omkostninger og grønt aftryk. Målet for CPH West var en grønnere virksomhedsprofil. CPH West satte efterfølgende skolens belysning i udbud og udbuddet blev vundet af Light Group sammen med El-Service A/S.

Omkostningerne til lys på CPH West skulle reduceres væsentligt uden en reduktion af lysmængde. I klasserne sad lysstofarmaturer med traditionelle lysstofrør. Armaturerne blev ombygget så lysstofrørene kunne erstattes med LED rør 20W. Denne størrelse rør gjorde det muligt, at overholde kravene til lux niveau sat i dansk standard (DS-700). I gangarealerne blev de eksisterende PL armaturer udskiftet med runde LED paneler 10W.

Med den nye LED belysning sparer CPH West 50-60% på elforbruget til lys. Dette med en lysstyrke i lokalerne svarende til den tidligere. Dertil skal lægges besparelser i driftsomkostninger kommende fra væsentligt mindre vedligehold. Sidst men ikke mindst er skolen meget tilfredse med kvaliteten af LED belysningen. Et behageligt klart lys som for både lærere og elever, har givet et bedre arbejdsmiljø.

Anvendte LED produkter:
  • LED panel rund 10W Ø200mm og Ø240mm
  • LED pærer 3W
  • LED lysrør 20W 120cm og 28W 150cm

Egedal Kommune

Egedal Kommune ønskede at forbedre belysningen i sportshallen ved Søhøj Skolen. De eksisterende T5 armaturer var både energikrævende og ineffektive, så kommunen søgte en løsning, der kunne reducere energiomkostningerne og forbedre belysningen. I samarbejde med Lightgroup blev det besluttet at ombygge de gamle T5 armaturer og installere nye T5 LED rør.

Læs mere »

OK Benzin

OK gennemfører et facelift i alle deres OK Plus tank butikker. En del af denne modernisering er en ny LED belysningsløsning fra Lightgroup, der inkluderer både grundbelysning og spotbelysning.

Læs mere »

Bispebjerg Hospital

Energibesparende opgradering af LED lys på Bispebjerg Hospital.
Det gamle traditionelle lys på hospitalet trængte til en moderne opgradering for at forbedre arbejdsmiljøet…

Læs mere »

Nordsjö Farver i Vejle

Njordsjö Farver har taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at opgradere de traditionelle og udfasede T8 lysstofrør til moderne og energieffektive 50-watt LED linjelys…

Læs mere »