Cecilie’s i Herlev får LED Abito pendler

Rigtigt lys giver den rette stemning

Cecilie’s i Herlev lever af at sætte den rette stemning for store selskaber, uanset om de er til golf, bowling eller til middag. Derfor skal lyset både have den rette glød og den rigtige dosering ved bordene, medens golfbanerne skal bades i lys. Light Group har løst opgaven med to varianter af den samme LED pendel lampe, hvor lysstyrken kan reguleres alt efter arrangementet. Højt oppe under loftet spreder lyse pendler lys over de indendørs minigolfbaner, ved bowling banerne er lyset mere intenst, og i resturanten svøber lavt hængende sorte pendler bordene i et varmt aftenlys.

Jesper Thomsen fra Light Group har tænkt over løsningen, forklarer han:
“Det kraftige lys over golfbanerne giver en følelse af, at man er udendørs, og det hæver humøret og stemningen der. Ved bordene er det omvendt. Der sænker de mørke lamper et varmt hyggelys over middagen, og det spreder ro og intimitet. Samtidig sikrer lampernes metalskærm, at lyset fra de lavthængende lamper ikke blænder.”

Anvendte LED produkter ved Cecilie’s:

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Cecilie’s, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk.