Revisionsfirmaet Aaen & Co

LED paneler Aaen og co kontor

LED lys forbedrer arbejdsmiljøet og reducerer omkostningerne

Hos Revisionsfirmaet Aaen & Co. i Helsingør har hele bygningen og samtlige kontorer fået en ansigtsløftning. Ejendommen er moderniseret, og i den forbindelse er belysningen også tænkt igennem og optimeret. Målet var, at give medarbejderne det bedst mulige lys og arbejdsklima. Light Group har leveret en elegant løsning med paneler, fordi de giver medarbejderne perfekt arbejdslys, samtidig med at panelerne har minimalt strømforbrug og vedligehold. Panelerne er desuden enkle at installerer i virksomhedens kontorer.

LED paneler Aaen og co kontor

Jesper Thomsen fra Light Group har designet løsningen, og han forklarer:
“Aaen & Co kontaktede mig, fordi deres hus trængte til et løft i belysningen, og de var samtidig i gang med en modernisering med blandt andet ny reception. Meget hurtigt gav det mening med en stilren og rød tråd gennem hele huset i form af paneler i format 60×60 cm, og det har vist sig at ramme plet. Allerede under installationen var der begejstring over det nye lys blandt medarbejderne, og installationen er forløbet til alles meget store tilfredshed.

Anvendte produkter ved Revisionsfirmaet Aaen & Co:

Jesper Thomsen er Light Groups ansvarlige på projektet ved Revisionsfirmaet Aaen og Co, og du kan kontakte ham på telefon. 53 57 64 03 eller mail: jt@lightgroup.dk.